Skip to main content

Over ons

Govers Spil Notarissen is in de Rotterdamse regio reeds jarenlang een toonaangevend notariskantoor waar u terecht kunt voor al uw notariële vragen. Van onroerend goed tot familierecht, van ondernemingsrecht tot estate planning, op elk notarieel gebied beschikt Govers Spil Notarissen over zeer deskundige specialisten.

Onze ruime ervaring blijkt wel uit door het Kadaster uitgevoerde metingen waarin steeds weer naar voren komt dat Govers Spil Notarissen een van de notariskantoren is met de meeste onroerendgoedtransacties van Nederland. Het zwaartepunt ligt daarbij op het gebied van projectmatig onroerend goed.

Ons kantoor beschikt over twee notarissen en een team van medewerkers dat door jarenlange ervaring uw vragen snel en kundig kan beantwoorden. Wij staan bekend om ons hoge serviceniveau en de klantgerichte en persoonlijke benadering. Ook belangrijk: wij geven duidelijke all-in offertes af voor de uit te voeren werkzaamheden, waardoor u niet achteraf verrast wordt door verborgen “aanvullende werkzaamheden”.

U bent van harte welkom in één van onze vestigingen: onze kantoren bevinden zich in Capelle aan den IJssel aan De Linie 5 en in Rotterdam aan de Laan op Zuid 380. Beide vestigingen zijn gemakkelijk te bereiken, ook met het openbaar vervoer. 

Mocht u nog vragen hebben of een offerte wensen, neemt u dan gerust contact op.