Pieter de Bruijn

NOTARIEEL MEDEWERKER PROJECTMATIG VASTGOED

Pieter is sinds 1998 werkzaam in het notariaat.

Na 10 jaar bij zijn eerste notariskantoor werkzaam te zijn geweest is hij in het jaar 2008 in dienst getreden bij Govers Spil notarissen.

Hier is hij werkzaam als notarieel medewerker met als specialiteit de aan- en verkopen van woningen welke worden uitgepond door Woningstichtingen.

Hij doet dit met veel plezier en vind het van groot belang zijn cliënten, tussenpersonen en makelaars van dienst te zijn.

Dit door middel van informatie e.d. te verstrekken zodat de zaken voor alle partijen zo goed mogelijk verlopen en dat zijn cliënten tevreden kunnen terug kijken op de gedane werkzaamheden. 

Verder volgt hij op sociale media de makelaars uit de omgeving voor wat betreft hun verkoop successen. 

Naast zijn werk geniet hij ontzettend van zijn vakantie's, gezellig een drankje drinken of uit eten gaan met familie en goede vrienden.

Verder komt hij regelmatig in zijn favoriete vakantieland Marokko.

Ons Team

Rotterdam

Govers Spil Notarissen

Laan op Zuid 380
3071 AA Rotterdam

Telefoonnummer: 010 - 459 72 72

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Capelle aan den IJssel

Govers Spil Notarissen

De Linie 5-i (2e etage)
2905 AX Capelle aan den IJssel
Corr. adres: Postbus 605
2900 AP Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 010 - 459 72 72

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2018. Govers Spil Notarissen. Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Powered by 

Corona Protocol

Corona Protocol

Dit protocol gaat in op 16 maart 2020 en is tot nader order van toepassing.

In verband met de verscherpte richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid hebben wij besloten per direct een aantal maatregelen te treffen om de fysieke contacten met onze cliënten en de cliënten onderling zoveel mogelijk te beperken.

Gezien de grote belangen, is ons uitgangspunt om het passeren van de akten zoveel mogelijk doorgang te laten vinden, maar wel met inachtneming van onderstaand protocol.
Middels dit protocol proberen we het aantal en de duur van de contactmomenten zoveel mogelijk te beperken.

Wij verzoeken u de volgende regels in acht te nemen:

 1. Wanneer u last hebt van de bekende Corona-verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest), verzoeken wij u om niet bij ons kantoor langs te komen zonder vooraf telefonisch of schriftelijk contact met ons te hebben gehad.
 2. Wanneer u een afspraak hebt, kunnen we ALLEEN de personen die de akte(n) ondertekenen toelaten in ons pand. Dit betekent dat wij op dit moment niet kunnen toestaan dat andere(n) met u meekomen. Neem dus geen ouders, kinderen, begeleiders etc. mee.
  Ook makelaars en financieel adviseurs vragen wij hun aanwezigheid bij het passeren van de akten zoveel mogelijk te beperken.
 3. We verzoeken u op het afgesproken tijdstip te komen en niet (veel) eerder. Dit om te voorkomen dat u zich met teveel mensen in de wachtruimte bevindt.
 4. We verzoeken u vriendelijk om voor de ondertekening een eigen (blauwe) pen te willen meenemen.
 5. Als er vragen zijn over lopende dossiers dienen deze telefonisch of per e-mail gesteld te worden. Wij verzoeken u voor vragen niet langs te komen.
 6. Bij het passeren van de akten zullen alleen de juridische formaliteiten in acht worden genomen. Wanneer er nog zaken besproken dienen te worden over het over te dragen pand, verzoeken wij u dat zoveel mogelijk vóór de afspraak en buiten ons kantoor te doen.
 7. Als er voor de afspraak een bedrag betaald moet worden, verzoeken wij u dit te doen middels overmaking naar één van onze derdengeldenrekeningen zoals vermeld onderaan de afrekening/declaratie. Contante betalingen kunnen wij niet aannemen, in dat geval verzoeken wij u middels pinbetaling te betalen.

VOLMACHTEN

Voor de overdrachten van woningen die passeren in de periode tot 1 juni aanstaande is het voor verkopers verplicht om (kosteloos) de akte middels een volmacht tot verkoop te tekenen.
Voor kopers die geen hypotheek nodig hebben bieden we de mogelijkheid om (kosteloos) de akte middels een volmacht te tekenen.
Alleen volmachten als hiervoor omschreven die na het ingaan van dit protocol zijn opgesteld zijn kosteloos.

Voor cliënten die de Nederlandse taal niet machtig zijn gelden andere regels, neem hiervoor contact op met ons kantoor.

Het geven van een kosteloze volmacht is niet mogelijk voor:

 1. kopers die bij een overdracht een hypotheek moeten afsluiten;
 2. het tekenen van een losse hypotheekakte;
 3. huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden.

Dit heeft te maken met de juridische formaliteiten die gelden voor een volmacht voor de onder 1. tot en met 3. genoemde akten. Een dergelijke volmacht dient namelijk in de vorm van een notariële akte te worden gegeven. U dient dan sowieso op kantoor een akte te komen tekenen.

Voor levenstestamenten en testamenten is het juridisch niet mogelijk om die middels een volmacht te tekenen.

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis. Per afdeling is een minimale bezetting aanwezig. U dient er dan ook rekening mee te houden, dat onze telefonische bereikbaarheid in de komende periode beperkt kan zijn. Terugbelverzoeken en het beantwoorden van e-mails kunnen enige tijd op zich laten wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.